Babs Paylinks betalterminaler skall bytas ut - Visa och Mastercard ökar säkerhetskraven

Publicerad:

Skriv ut

Du som är kund hos Babs Paylink och hyr en eller flera kortterminaler som inte längre uppfyller Visas och Mastercards säkerhetskrav och kommer därför inom kort att stängas av. Bilderna visar den typ av kortterminaler som behöver bytas ut.
De kortterminaler vi erbjuder idag innehåller modernare teknik och klarar bland annat av kontaktlösa betalningar, Samsung och Apple Pay och chip utan pin – viktiga funktioner som gör det både snabbare och smidigare för dit att ta betalt.
All information du behöver för att uppgradera din utgående terminal hittar du på Svenska Golfförbundets Kundsida hos Babs Paylink;
www.babspaylink.se/kundsida
Kundkod: SGF