Fler än vanligt har problem med att installera GIT-klienten

Publicerad:

Skriv ut

Efter releasen av GIT har fler klubbar än vanligt haft problem med installationen. Windows Defender stoppar uppgraderingen på fler datorer än vi brukar ha vid uppgraderingstillfällen. (det är alltid ett 20 tal maskiner runt om i landet som krånglar av lite olika orsaker). Windows har ökat säkerhetskraven i sin senaste uppdatering. Ser ni "kör ändå" knappen använder ni den, om ni inte kommer vidare kontakta supporten som hjälper er. https://golf.se/klubb-och-anlaggning/golfens-it-system/registrera-arende/