GIT-supporten öppen i helgen för de som har problem att få igång klienten efter uppdateringen i veckan

Publicerad:

Skriv ut

Windows har höjt sina säkerhetsinställningar så fler har haft problem med att få igång GIT-klienten efter senaste uppdateringen. Om ni har problem med detta under helgen så är GIT-supporten öppen 9-11:30. Lägg ett ärende på https://golf.se/klubb-och-anlaggning/golfens-it-system/registrera-arende/ så ringer vi upp. Parallellt tittar vi på hur vi skall kunna lösa problemet. Ja, de allra flesta går det ju bra för och då är det bara att köra men vi har haft betydligt fler som inte kunnat installera GIT efter uppdateringen än vad som brukar vara.

https://golf.se/klubb-och-anlaggning/golfens-it-system/registrera-arende/