"Löst" Mailutskick gällande Lösenord från Min Golf

Publicerad:

Skriv ut

"Problemet är löst 2018-07-10"

Vi har fått in ärenden gällande att mailutskick från oss (t.ex. glömt lösenord i Min Golf, medlemsutskick i GIT), inte kommer fram till medlemmar som har bla. Telia mailadress. Vi jobbar på en lösning, kommer troligtvis att lösas under kvällen eller som senast på måndag. Om medlem kontaktar er med problem med lösenordsmail, försök då med en alternativ mailadress och sedan skicka ut lösenord på nytt.