Min Golf - begära nytt lösenord

Sedan en tid tillbaka har vi ovanligt många som hör av sig både till klubb och oss meddelar att de aldrig får mailet med nya inloggningsuppgifter när de begär det för Min Golf. Workaround är att ni temporärt byter primär e-postadress till klubbens primära adress, verkställer och begär nytt lösenord åt dem i GIT. Extra plus i kanten till er som skriver ut mailet och lämnar över till medlemmen. Glöm inte att ta bort klubbens adress efter. Vi fortsätter att titta om vi hittar några fel. Men upplever inte problemet själva. Men svartlistning av adresser på nätet är svårbearbetat.