Möjlighet för er att själva få igång GIT-klienten om den inte vill starta

Publicerad:

Skriv ut

Som vissa av er upptäckt kan det vara svårt att få igång GIT-klienten efter uppdateringen. Windows/Microsoft har precis släppt en säkerhetsuppdatering som drabbat oss och många fler. Vi har en tillfällig lösning på hur ni själva får igång GIT på era datorer om det krånglar. OBS! Detta är inte den permanenta lösningen men funkar fint tills vi får mer info från dem hur vi kan rätta till problemet.
Följ guiden under läs mer

Högerklicka på windowsikonen nere i vänstra hörnet på datorn,

Skriv ”cmd” och tryck på enter

Där markören står klistra in strängen(via högerklick och välj redigera och sedan klistra in om det inte går att köra ctrl V):
for /r "%appdata%\..\Local\Apps\2.0" %D IN ("*GOLFIT.WinGUI.Start.exe") DO "%~fD

Tryck enter.

Klart nu ska GIT gå igång.
Om ni stänger ner GIT helt (inte bara blir utloggade) får proceduren göras om nästa gång ni skall in i GIT.

OBS! Detta är inte den permanenta lösningen utan är ett sätt att få det hela att fungera tills det finns en lösning.
Har ni lärt er den andra vägen (som supporten tidigare tagit) går det också alldeles utmärkt.