Publicerad:

Skriv ut

De nya funktionerna som kom i senaste uppdateringen av GIT Tävling är ett behörighetssystem och en inställning att barn under 13 år inte visas i externa resultatlistor t.ex. Min Golf och TV-visning.
Mer info om behörighetssystemet (åtkomsträttigheter kan ställas in specifikt per användare) hittar ni här i GIT-Onlinehjälpen via rubriken GIT Tävling - Inställningar - Administratörer
Mer info om inställningen för att dölja resultaten för barn under 13 år hittar ni via rubriken GIT Tävling - Skapa tävling - Singeltävling (scrolla ner till avsnittet om publicering).
Alternativt klicka här på nyheten för att få länkarna till sidorna som berättar mer om funktionerna.

Behörighetssystem i GIT Tävling

De nya behörighetssystemet i GIT Tävling möjliggör för klubbarna att ställa åtkomsträttigheter specifikt per användare. Vad ni som klubb behöver göra för att använda funktionen hittar ni på följande sida:/git-tavling/installningar/administratorer/

Inställning för att dölja resultat för barn under 13 år

/git-tavling/skapa-tavling/singeltavling/

(scrolla ner till avsnittet om publicering).