"Färdig" Uppdatering av GIT och Min Golf från kl 20.00 4 juli

Publicerad:

Skriv ut

"21:15 var uppdateringen klar"
GIT och Min Golf
Ikväll onsdag stängs Golfens IT-system och Min Golf från kl. 20:00 för planerade uppdateringar. Systemen är åter i drift under kvällen. Vissa funktioner i GIT Tävling påverkas under tiden som GIT uppdateras, klicka här på nyheten för läsa vad som går bra att göra och inte under att uppdatering pågår.

GIT Tävling under tiden som GIT uppdateras.

OBS! anmälan samt HCP justering i GIT Tävling kommer ej att fungera under denna tid

Så när vi har release och stänger ner GIT – vad sker då med GIT Tävling?

Går det att komma in? Ja, om man loggar in på webbsidan inte via GIT

Går det att söka person/registrera person med GolfID? Nej

Går det att registrera en person manuellt (utan koppling till Golf-ID)? Ja

Går det att byta ut en spelare till en manuellt registrerad spelare? Ja

Går det att uppdatera handicap? Nej

Går det att mata in score? Ja

Går det att handicapöverföra? Nej

Går det att hämta/uppdatera bana? Nej

Går det att skriva ut OnTag scorekort? Nej

Skicka mail: manuellt, avbokning, ombokning? Nej