Workshop om Avgifter - i Idrottens Hus 10 maj

Publicerad:

Skriv ut

Vi behöver hjälp av fler klubbar att besluta om vad vi kan förbättra när det gäller Avgifter i GIT.
10 maj har vi en workshop i Idrottens Hus 10:00-16:00 gällande Avgifter. Vill du vara med och påverka så anmäler du dig genom att klistra in följande länk i webbläsaren:https://www.esmaker.net/nx2/Public/regForm.aspx?pid=3045f23a-15d8-453a-94d5-b0ce62008866. Vi står för resekostnader och lunch - du står för bra idéer och ett öppet sinne. Platser är begränsade till max 20st och vi ser gärna spridning på anmälningarna geografiskt, storleksmässigt och landsbygd - storstad.