Hur mycket har ni bokat de närmaste veckorna?

Publicerad:

Skriv ut

Tips från GIT-coachen: Via sidan statistik.golf.se kan ni och övriga på klubben som ska ha tillgång till bokningsstatistik se hur aktuellt bokningsläge ser ut på er klubb. Ni kan se både historiska och framtida bokningar. Kan vara bra för planering av extrapersonal, för restaurangen och för insatser på banan. Statistiken visas via en webbsida så den är tillgänglig på allt från PC och MAC till läsplattor.

Läs mer om vad det krävs för behörighet i GIT och vad som visas på sidorna här Aktuellt bokningsläge »