Ny akut rättning av GIT tisdag 20:30

Publicerad:

Skriv ut

Eftersom vi hittat ett kritiskt fel på Spelavgift Utökad (den ni använder på företag) ser vi ingen annan möjlighet att få till det än att rätta den med en ny version av GIT. Detta betyder att nu på tisdag (20 maj) klockan 20:30 stänger vi ner GIT och Min Golf. Vi öppnar upp igen så fort vi är klara vilket kan ta ett par timmar.

Vi förstår att det aldrig bra när vi behöver stänga ner systemet under högsäsong för er klubbar och vi förstår att det eventuellt kommer att orsaka lite problemför några av er.
Dock är problemet så kritiskt att vi känner att vi behöver rätta till det.
20:30 hoppas vi trots allt att det är så få som möjligt som drabbas.