Ny version av GIT i produktion

Publicerad:

Skriv ut

Felet som är rättat är när du gör en gruppbokning och gruppbokningen (fler än en starttid) kopplas til en företagsavgift (spelavgift utökad). Samtliga klubbar som har drabbats av felet kommer att bli kontaktade av GIT-supporten de närmaste dagarna. Vi kommer att hjälpa till med att rätta upp de fel som uppstått sedan förra GIT-releasen (när felet hamnade i produktion) och den GIT-uppdatering som vi gjort nu.