Publicerad:

Skriv ut

Den 2014-03-17 är nya GIT Tävling tillgängligt för alla klubbar. Beställning av en av de 100 licenserna som finns tillgängliga kan göras från 2014-03-31 kl. 09:00. Observera att för att få en av de 100 licenserna krävs att minst en person deltar på en webb- och telefongenomgång av nya GIT Tävling eller att ni bokat en på-plats-utbildning.

Då var det dags på måndag förmiddag så öppnar vi länken i GIT så att alla klubbar har möjlighet att logga in i nya GIT Tävling.

I vänster meny i GIT - menyvalet Tjänster - klicka på länken nya GIT Tävling (OBS! det krävs att du har tävlingsbehörighet i GIT för att menyvalet ska vara klickbart, se mer info om tävlingsbehörighet längst ner).

Flera nya funktioner i Tävling kan vi se fram emot som exempel

1. Import av anmälningar via Excel. Kommer att underlätta väldigt mycket i ex. företagsgolf
  2. Enklare att hantera manuell redigering av startlista
  3. Hämta valfri bana i Sverige (och i 6 andra länder) när du ska arrangera en klubbaktivitet någon annanstans än på hemmaplan.
  4. Skapa mer aktivitet kring Leaderboard och livescoring på klubben
  5. Order of Merit titta om ni kan använda den inbyggda OoM för att automatiskt föra över tävlingsresultat till en OoM när tävlingen är avslutad.

Vi väntar fortfarande på några funktioner som kommer inom de närmaste veckorna och månaderna, som ex.

1. Skapa och redigera startförbud i GIT när du är inloggad i nya GIT Tävling. Tills detta är klart (någon gång i sommar) skapas och redigeras startförbud manuellt i GIT.
  2. Vi saknar just nu slaggolf som spelform, vi hoppas att vi har det på plats om några veckor.
  3. Alla inställningar när det gäller regel 5:15 är inte klara fullt ut, även detta förväntas vi ha på plats om några veckor.

Om ni vill läsa mer och sprida information använd alltid länken och sidan golf.se/nyagittavling

Några datum som kan vara bra att lägga på minnet

• Den 2014-03-17 är nya GIT Tävling tillgängligt för alla klubbar
  • Alla klubbar får prova fem tävlingar under 2014
  • 100 licenser (för obegränsat antal tävlingar) 2014 – ingår i GIT-avgiften
  • Beställning från 2014-03-31 kl. 09:00 länk kommer att publiceras på golf.se/nyagittavling – OBS! vi ställer krav på att klubben ska delta i utbildning
  • Licensavgift 3 600 kr/år från 2015 eller ingå i GIT-avgiften? Avgörs på Förbundsmötet i april.
  • Tävlingsanmälan för spelare på Min Golf möjlig från 2014-04-23

För mer information se golf.se/nyagittavling

eller för mer detaljer om innehållet i nya GIT Tälving se här »

För att bli inloggad i nya GIT Tävling från GIT krävs att du har tävlingsbehörighet i GIT. Det krävs att du har alla tre behörigheterna.
Behörigheten i GIT är:

• Skapa Tävling/arrangemang
  • Uppdatera Tävling/arrangemang
  • Ta bort Tävling/arrangemang