Publicerad:

Skriv ut

Skicka gärna ut till era medlemmar vid ert nästa mailutskick eller lägg på hemsidan.

Ni kan se och lägga upp film om Min Golf mobil på er egen hemsida, gå in på sidan Videoarkiv »

Ni vet väl att ni har Min Golf i mobilen (fungerar utmärkt i surfplatta också). Gå till m.golf.se och klicka på Min Golf. Logga in med era vanliga inloggningsuppgifter. Det ni har tillgång till är: Boka starttid, Tävling, HCP, Mina starttider, Golfvänner, Favoritklubbar.

Ni kan lägga upp film om Min Golf mobil på er egen hemsida, gå in på sidan Videoarkiv »

Kopiera länken och gå vidare till Youtube och hämta embeded kod om ni vill lägga in på egen hemsida.
Film teaser ny Min Golf: http://youtu.be/Wyo3Gu7gkbI

Film: Min Golf i Mobilen: http://youtu.be/gmTyjwmJa_0