Uppdaterad version av Min Golf i produktion

Publicerad:

Skriv ut

Onsdag 16.e juli uppdaterades Min Golf. Det är främst felrättningar samt att webbetalning nu slås på för tävlingar upplagda i nya GIT Tävling (gäller de klubbar som har avtal om webbetalning aktiverat i GIT).

För att aktivera betalning för en tävling som du lagt upp i nya GIT Tävling gör du så här:
Gå in på Inställningar - Anmälan - fliken Online.

Om din klubb har webbetalning aktiverat i GIT så har vi även aktiverat så ni har möjlighet att kryssa i rutan "Tillåt betalning online".

För tillfället fungerar endast "Som en möjlighet", att du ska ha möjlighet att ange inställningen "Som ett krav" (=det går inte att anmäla sig utan att betala) kommer längre fram.
Det går bra att ta betalt för alla typer av avgifter, tävlingsavgifter, tävlingsgreenfee och avgifter som är kopplade till en fråga.

OBS! Du måste även logga in dig i Payex backoffice och lägga till ett IP.nr.

Det gör ni i Payex backoffice under menyvalet Merchant > Merchant profile där finns ett fält som heter Ip filter* där det redan finns en lång rad IP.nr (alla de ska vara kvar) efter sista IP,nr lägger ni till ett kommatecken (,) och därefter kopierar ni och klistrar ni in det nya IP numret.
Är du osäker på hur du gör, ring GIT-Supporten så hjälper de er.