Uppdatering av Min Golf 6.e maj

Publicerad:

Skriv ut

Tisdag uppdaterar vi Min Golf till ny version. Det blir ett kort stopp när vi uppdaterar så användarna kan uppleva vissa driftstörningar mellan kl. 21:00 - 21:30. Uppdateringen påverkar inte GIT eller övriga kringprodukter.

Den uppdaterade versionen innehåller bl.a.

• Länk till Golfvänner i vänster meny
  • Användaren måste ange sin sökning innan han kan klicka på knappen Visa starttider innan starttidsschemat visas på förstasidan (se bild)
  • Vi har en del rättningar för tävlingsanmälan/avanmälan för tävlingar upplagda i nya GIT Tävling
  • Tävlingar upplagda i nya GIT Tävling visas i spelarens Min Golfkalender
  • Sök tävling en tävling upplagd på klubb x med spelplats på klubb y visas i sökresultatet även om aktören söker tävlingar på klubb y.