Golfterminal

Skriv ut

Golfterminalen från EVRY är en självbetjäningsterminal, som minskar klubbens administration genom att golfaren i större utsträckning kan göra saker själva såsom att anmäla sig till tävlingar, ändra sitt handicap, boka starttider och betala greenfee.

Allmänt om Golfterminalen

Med en golfterminal kan golfaren göra saker själv direkt på klubben såsom boka tider, ändra sitt handicap, anmäla sig till tävlingar, se resultat- och startlistor men även utföra kortbetalning av greenfee i den mer avancerade varianten.

Golfterminalen är framtagen av SGF tillsammans med EVRY. Terminalen finns i två version Nivå1 och Nivå 2.

Terminalen består i basvarianten av en pekskärm, dator och kortläsare.

Kortläsaren används för att golfaren skall kunna dra sitt medlemskort och logga in i systemet.

Pekskärmen används för att visa gränssnittet samt navigera genom att peka direkt på skärmen med fingret (den gamla versionen med knappsats har utgått).

Själva systemet består av ett terminalprogram och ett administrationsprogram.

Terminalprogrammet visar information på skärmen för golfaren. I administrationsprogrammet ställer klubben in vilken funktionalitet som skall vara tillgänglig för golfaren i terminalprogrammet.

Funktioner

Nivå utan betalning 1 (Den gamla versionen Nivå 1 Bas med blå bakgrund är nedlagd)

• Tidsbokning (boka/avboka, föranmäla HCP-rond, anmäla ankomst, visa starttider)
  • Tävling (mina och klubbens tävlingar, information, anmälan, start- och resultatlistor)
  • Handicap (HCP-ändring, annullera föranmäld HCP-rond)
  • Klubbinformation
  • Inloggning utan kort
  • Skandinavisk bokning
  • Stöd för alternativa tee-namn

Nivå 1 tillhandahålls av EVRY i Halmstad. Läs mer här.

Golfterminalen nivå 2 med betalning

Golfterminalen är godkänd och certifierad för EMV (betalning med chip och pin). Terminalen uppfyller senaste kraven på plåttjocklek, insynsskydd, inkapsling och låsningsanordningar.

Golfterminalen har plats för OnTag, skrivare och scorekort samt utmatningsfack. Utrustning för OnTag tillkommer, såsom skrivare med sax samt eventuell mjukvara om klubben inte har OnTag sedan tidigare.

Golfterminalen nivå 2 har:

•  Allt i Nivå 1
  • Incheckning som hanterar hela kedjan med betalning av greenfee, ankomstbekräftelse till utskrift av kvitto och personligt scorekort via OnTag
  • Betalning av tävlingsavgifter och lös greenfee vid bollränna och/eller Pay’n Play
  • Betalning av övriga artiklar, tex bollar, peggar och lektioner
  • EMV certifierade kortbetalningar

Nivå 2 tillhandahålls av EVRY i HalmstadLäs mer här.

Välkomstbild Nivå 1

HCP-ändring i Nivå 1

Tidbokning i Nivå 1

EVRY ny produktägare

EVRY One Halmstad tagit över försäljning, förvaltning, support och utveckling för golfterminalerna Nivå 1 och 2.

EVRY One Halmstad AB

http://support.halmstad.evry.com

support@evryonehalmstad.se