GIT - Inkomna förslag

Skriv ut

Här visar vi alla de förslag till förbättringar och vidareutveckling av funktioner i GIT, Min Golf som lagts in av golfklubbar och golfare.

2016 i september genomfördes en workshop i Idrottens Hus med fokus på Framtidens Bokning.
18 klubbar deltog och nedan finner ni en sammanställning av de förslag som framkom.
Högst upp det förslag som uppskattades av flest. Vi kommer att utvärdera och arbeta med dessa.
Allt kommer inte att genomföras men detta blir den utgångspunkt vi har för utveckling gällande bokning framöver.

Alla förslag från WS Bokning september 2016

Upplägget uppskattades av medverkande och vi kommer att fortsätta med denna typ av fokusgrupper.
Nästa fokusgrupp beräknas genomföras våren 2017 och gruppen har gemensamt beslutat att vi då tar upp Avgifter (Greenfee/Spelavgift)

Du registrerar ett förslag på GIT-sidan på Golf.se. Klicka här för att gå till sidan för att registrera förslag.