Inloggning

Skriv ut

När man startar OSCAR Backoffice måste man logga in med ett operatörsnr och lösenord. Som standard finns 4 olika operatörsnr för inloggning, vilka ger olika behörighet till funktionerna i backoffice. Läs mer om behörighetsnivåerna under rubriken Operatör ».

Vilket operatörsnr du skall logga in med får du av klubbens IT-ansvarige. Skriv in eller välj Operatörsnr.

Fyll i Lösenord (PIN-kod). Det finns också ett fält för att välja språk. Tryck Stäng för att logga in.

En snabbväg är att trycka Enter tre gånger när man skrivit in lösenordet.

Man kan själv på klubben lägga in nya operatörer i någon av dessa 4 behörighetsklasser, om man vill att varje person skall ha en egen inloggning med ett eget lösenord (PIN-kod).
Läs under rubriken Operatör hur man lägger in nya operatörer och vilka operatörsnr som finns för backoffice.

Man kan byta inloggningskonto om man behöver tillgång till en funktion som kräver en högre behörighet. Välj menykommando Huvudmeny » Parametrar » Logga på/av och ovanstående inloggningsruta visas.