Klubb

Skriv ut

Under klubb finns fasta uppgifter om klubben som Organisationsnr och Moms-registreringsnr, fyll i aktuella uppgifter i dessa fält.

Klicka på knappen med klubbnamnet för att ändra adressuppgifter, kontaktperson eller E-postadress till klubben. OBS Rör aldrig fältet OrganisationalUnitID, (det är den koden som kopplar ihop OSCAR med klubbens GIT-installation).

Det finns alltid minst en prislista (Standard nr 100) med de aktuella priserna på artiklarna. Här kan man via knappen Standard vid Prislista och knappen Priser visa en artikellista med priser på alla artiklar.

Man kan lägga upp egna växelkurser för andra valutor t.ex. Euro, Norska eller Danska kronor. Det finns ingen koppling till någon extern valutakurs, man måste själv ändra kursen om så behövs.

Spara med funktionsknappen Ctrl+S eller kortkommandot.

Driftsställe

Om klubben använder olika kostnadsställen för olika enheter inom klubben som använder kassor, använder man begreppet Driftsställe för dessa kostnadsställen.