Inloggning

Skriv ut

Man skall logga in i kassan innan man gör en kassatransaktion i GIT, så därför rekommenderas att logga alltid in i kassan först och därefter i GIT.
I OSCAR backoffice kan man skapa nya operatörer för inloggning i kassan.
Operatörsnr för inloggning och PIN-kod får du av klubbens systemförvaltare för GIT.

Man loggar av genom att trycka på funktionsknappen Logga av eller trycka tangenten End.
Tryck Operatörsnr + SubTotal (ST) därefter PIN-koden + ST.
(Exempel:1 + ST + 1234 + ST).
Funktionsknappen Starta Om, som visas innan man har loggat in, gör en omstart av kassaprogrammet i datorn.åll