Synkronisering med GIT

Skriv ut
På den tredje omgången funktionsknappar finns funktioner för att synkronisera artikelgrupper och artiklar med GIT samt en funktion för att öppna kassalådan.

Den tredje omgången knappar kom till efter första installationen, och saknar du den så finns instruktionerna för att skapa den tredje omgången med knappar och flytta om några knappar på sidan Backoffice » Touchlayout »

Art.grp från GIT. Första gången man installerar OSCAR måste man kopiera över alla gamla befintliga artikelgrupper som ligger i GIT sedan tidigare. Klicka denna funktionstangent efter nyinstallation av OSCAR-programmet.

OBS

Man måste först hämta Artikelgrupper från GIT innan man kan hämta GIT-artiklarna.

Hämta GIT-artiklar. Med denna funktionstangent kopieras alla aktiva avgifter/artiklar in till OSCAR. Denna behöver man bara använda vid första installationen av OSCAR. Man behöver inte använda denna funktion när man efterhand skapar nya artiklar i GIT, eftersom artikeln förs över automatiskt vid en försäljning via OSCAR.

Art.grp till GIT. Så fort man har skapat nya artikelgrupper i OSCAR backoffice måste dessa synkroniseras till GIT, vilket man gör med denna funktionstangent.