Min Golf version 6.11.0

Skriv ut

Detaljerad information om vad som ingår i denna release av GIT-systemet.
Uppdatering 3 december 2012

Länkar

Innehåll och leveransrapporter:
GIT-klienten version 8.1.37.0 »
GIT API version 3.1.36 »
Min Golf version 6.11.0 »

Min Golf version 6.11.0

MG-2458 HCP.

Införa EGA exakt handicap & EGA exakt tävlingshandicap.
På sidan HCP och i HCP-bevis visa om spelaren har EGA Exakt Tävlingshandicap eller EGA Exakt Handicap.
På Tävlingar som endast är öppna för spelare med EGA Exakt Tävlingshandicap visa meddelanden vid anmälan.
En extra kolumn på startlistor och förklarande text på startlistor och resultatlistor.

MG-2460 Greenfee 3-7-4.
Starttidsschema med pris och uppdaterad bokningsprocess
Visa pris på varje starttid i starttidsschemat för klubbar som använder den nya avgiftsmodellen Greenfee 3-7-4.
Hela starttidsschemat är omgjort och hela bokningsprocessen är uppdaterad.

MG-2475 Olympiagolfen.
Lägga till juniorklasser inför 2013. Lagt till möjlighet för Juniorer att anmäla sig till Olympiagolfen.

MG-2479 Min HCP.
Ny HCP-justering ta bort krav på att spelaren måste ange klubb och HCP på markör
Vi har anpassat Min Golf då krav på markör är borttaget.