GIT API version 3.1.62

Skriv ut

Detaljerad information om vad som ingår i denna release av GIT-systemet.
Uppdatering 13 juni 2013.

Länkar

Innehåll och leveransrapporter:

• GIT-klienten version 8.1.66.0
  • Min Golf version 6.13.0
  • GIT API version 3.1.62

API-638 GIT API.
    Metoden Competition.SaveHcp måste kompletteras med GUID för klubb och bana .
    Metoden kompletterad så att T1 & T2 ska kunna skicka in HCP-ronder som blir giltiga Olympiagolfronder.

API-652 GIT API.
    Förändra metoden Member3.GetOlympiagolfPersonalLeaderboard.
    Metoden förändrad så att den kan skicka tillbaka 500 personer istället för 200 i en egenskapad leaderboard i Olympiagolfen.

API-714 Min golfkalender.
    Önskemål om förändringar i Competition från golfBox.
    Förändringar i Member3.GetMyOverViewData inför redesignen av Min Golf.

API-723 GIT API.
    Förändra metoden Member3.GetOlympiagolfOfficialLeaderboard.
    Metoden Member3.GetOlympiagolfOfficialLeaderboard förändrad så att den skickar tillbaka resultatlistan i  resultatordning på alla istället för klassvis när urval görs på klubb och alla.

API-498 GIT API.
    Avbokad spelare med Golf-ID lämnar felaktigt kvar oidentifierade gäster i bokningen.
    Det gick att avboka bokaren via Min Golf trots att det fanns enbart oidentifierade personer kvar i bokningen. Från produktion

API-715 Boka starttid på Min Golf.
    När spelare omfattas av regel för Max antal samtidiga bokningar inga kontroller verkar göras alla bokningar går igenom utan meddelande.
    I produktion kunde man som gäst boka obegränsat antal bokningar när begränsning var lagd på gäster.
    Begränsning på medlemmar fungerade däremot.
    Gällde både Min Golf och Min Golf Företag Från Support-1737