Min Golf version 6.13.0

Skriv ut

Detaljerad information om vad som ingår i denna release av GIT-systemet.
Uppdatering 13 juni 2013.

Länkar

Innehåll och leveransrapporter:

• GIT-klienten version 8.1.66.0
  • Min Golf version 6.13.0
  • GIT API version 3.1.62
  • Min Golf release är planerad till 24 juni. Endast ett ärende är åtgärdat till denna release.

Min Golf

MG-2483 Olympiagolfen.
    Utöka egna leadersboards från idag max 200 till max 500 personer.
    Vi har utökat egen leaderboard i Olympiagolfen sp att det går attt ha max 500 spelare i ställer för max 200 spelare.

Min Golf mobilwebben

Release av Min Golf mobilwebben är planerad till 24 juni. Men ett antal ärenden är åtgärdade till denna release samt ny funktion för att se sökresultat vid sök tävling.

MW-25 Google analytics.
    Lägg till spårningskod för jalla sidor på Mgmobil.golf.se.
    Lagt in spårningskod så vi kan fälja antalet användare. Lades upp i produktion 16 maj 2013.

MW-17 Söka och boka starttid.
    Sökresultat visar hela starttidsschemat för vald dag motsvarande det vi visar på Min Golf. Schemat visas på en lång lista.

MW-28 Boka starttid.
    Startförbud, fel felmeddelande
    Starttider med startförbud och ej webbokning såg bokningsbar ut för användaren.

MW-24 Boka startid.
    Knapp jför ny sökning.
    Ny visning av alla dagens bokningar, knapp för att göra ny sökning fungerade inte korrekt i alla smartphones.

MW-24 Boka starttid.
    Sökning utanför starttidsintervall.
    Meddelande saknades när inga starttider hittades.