Min Golf version 6.10.0

Skriv ut

Detaljerad information om vad som ingår i denna release av GIT-systemet.
Uppdatering 21 maj 2012

Länkar

Innehåll och leveransrapporter:
GIT-klienten version 8.1.19 »
GIT API version 3.1.19 »
Min Golf version 6.10.0 »

Min Golf version 6.10.0

MG-2169 Tävling.

Införa ny tävling - Olympiagolfen Helt ny ”avdelning” på Min Golf med betalning av anmälningsavgift, egen förstasida och sidor för att registrera ronder, Leaderboards och utmaningar.
För mer info om tävlingen se olympiagolfen.se

MG-2252 Min HCP.
Införa visning av CBA i Min Golf Spelare i HCP-grupp 1 har möjlighet att ange CBA när de registrerar en Tävlingsrond på Min Golf.

MG-2331 Min Förstasida.
Starttidsschemat visa pris på klubbar som har lagt upp GF 3-7-4 För de klubbar som aktiverat prismodell greenfee 3-7-4 visas priset ovanför starttidsschemat på Min Golf.

MG-2315 HCP.
Ersätt text att en spelare end. kan höja sig med 2,0 under en säsong och lägg till text om CBA Den spärr för höjning av HCP med max 2,0 per år är borttagen även på Min Golf.

MG-2317 Inloggad person.
Information för inloggad person och Logga ut knapp flyttas till höger om Golf.se I ett första steg i den redesign som Min Golf kommer att genomgå under det närmaste året har vi flyttat information om inloggad person.
Vi har även lagt till ett menyval som heter Tävlingar där användaren kan nå våra stora tävlingar som Nordea Tour, Skandia Tour och Olympiagolfen.

MG-2318 Mina uppgifter.
Nytt menyval för att ladda upp profilbild Möjlighet för användaren att ladda upp en profilbild. Nästa steg är att denna profilbild visas för ex. dina golfvänner.

KVARVARANDE PUNKTER SOM KAN VARA BRA ATT KÄNNA TILL

MG-1919 Felmeddelande vid obehörigs försök till bokning av starttid avviker från spec
Vi ska ha med och visa vilken reservationsregel som har stoppat bokningen så att vi kan skriva ut tydligare meddelande till spelaren ex. ”starttiden är reserverad för medlemmar…..”. Ej klart i GIT-API.