GIT API version 3.1.57

Skriv ut

Detaljerad information om vad som ingår i denna release av GIT-systemet.
Uppdatering 22 april 2013.

• API-332 GIT API:
    Ändra felmeddelande i metoderna SlotBooking3.GetAddedSlotPersonData() ochSlotBooking3.GetBookingEntryInformation().
    Ändring i GIT API så namnet på reservationsregeln ska skickas med när en person inte passar in i en starttid.

• API-525 GIT API:
    Förändra metoden SlotBooking3.ChangeSlotBooking.
    Ändring i GIT API så att de ska gå att markera en rond som föranmäld om man går in och ändrar på en bokning.

• API- API-654 Bana.
     När man hämtar hål-info från GIT-API komplettera med hålets unika GUID.
    GIT API kompletterat för OnTag.

• API-655 Klubbnyheter på Min Golf.
    Skicka med länk till klubbens RSS-flöde för Klubbnyheter på Min Golf.
    Förändring i GIT API för nytt fält som ska skickas med för klubb.

• API-675 Komplettera metoden GetGolferInfoByGolfId med HCP-status.
    Metoden kompletterad med HCP-status för T2.

• API-677 Ny metod för att visa Mitt golfår på Min golf
    Ny metod för redesignprojektet för Min Golf.

• API-678 Kompistjänst i Min Golf.
    Nya metoder för ny tjänst Kompistjänst.

• API-679 Uppdatera SP:ar för överföring av tävling från Golfit databasen till Golfit_history databasen.
    Uppdatering av SP:ar för överföring av tävling till Historik-databasen ska bli korrekt med gällande EGA HCP-status.

• API-681 GIT API:
    Olympiagolfen. Ändringar ta bort krav på markör inför 2013.
    Krav på markör borttaget för Olympiagolfen.

• API-682 GIT API:
    Förändra metoden Organization3.GetOrganizationalUnitMembershipTypeData() så att det också går att hämta ut medlemskapstyper på en klubb åt gången.
    Förändring i GIT API för nya licenstyper.

• API-683 GIT API:
    Ny metod Organization3.GetActiveGreenFees.
    Ny metod för OnTag.

• API-692 GIT API:
    Förändra Metoden SlotBooking3.GetSlotBookings klassen SlotParticpant
    Uppdatering av GIT API för den nya tjänsten Kompistjänst.

• API-693 GIT API:
    GIT API: Förändra Metoden Member3.GetMemberStatus klassen MemberStatusData
    Uppdatering av GIT API för den nya tjänsten Kompistjänst.

• API-697 GIT API:
    Förändra metoden SlotBooking3.SaveArrivalConfirmation så att den kan användas av andra aktörer än Golfterminalen.
    Förändring i GIT API för nya licenstyper.

• API-698 GIT API:
    Förändra metoden Member3.ProspectMembershipRegistration.
    Förändring i GIT API för nya licenstyper.

• API-700 GIT API:
    Lägg till kontroll i metoden Organization3.GetOrganizationalUnitMembershipTypeData().
    Förändring i GIT API för nya licenstyper.

• API-635 GIT API:
    Passiv spelare får klubbgruppsrabatt vid bokning.
    Rabatt för klubbgrupper fungerade inte som det skulle när klubben hade aktiverat avgiftsmodell 3-7-4. Detta är nu rättat.

• API-685 GIT API:3-7-4:
    Klubbgruppsrabatt tar inte hänsyn till SGF-status när klubben har avgiftsmodell 3-7-4 aktiverat
    Rabatt för klubbgrupper fungerade inte som det skulle när klubben hade aktiverat avgiftsmodell 3-7-4. Detta är nu rättat. Från Support-1582.

• API-703 GIT API:
    Förändra metoden SlotBooking3.SaveArrivalConfirmation
    Förändring i GIT API för nya licenstyper.

• GIT API-651 GIT API:
    Ny metod Member3.GetRounds
    Ny metod för Min Golf

• GIT API-636 Tävling.
    Hemmaklubb bör skickas med i API även om det står i fältet: annan ej SGF ansluten
    Förändring i GIT API för T1 och T2.

• GIT API-699 GIT API:
    Förändra metoden Economics3.GetArticleAndPriceInfoForClubAndPerson
    Förändring i GIT API för nya licenstyper.

• GIT API-701 GIT API:GIT API:
    Lägg till kontroll i metoden Member3.GetMembershipTypesWithArticleAndPrice()
    Förändring i GIT API för nya licenstyper.