GIT Vinterversion 2013

Länkar

Innehåll och leveransrapporter:

Inför den här GIT-uppdateringen har vårt fokus för GIT och Min Golf till stor del legat på prestandahöjande åtgärder och rättning av fel. Releasen innehåller inte så många stora nya projekt utan flera hundra mindre åtgärder i alla hörn och kanter av GIT och Min Golf. Men några helt nya funktioner har också fått plats som exempelvis:

• Vi tar nu det första stegen för att koppla samman nya GIT Tävling med GIT. Steg 1 är möjlighet att logga in i nya tävlingssystemet direkt från GIT.
  • När en HCP-rond blir registrerad av typen Enskild revision, Enskild årsrevision eller Manuell ändring skickas det e-post till spelaren vars HCP har påverkats. Detta innebär bl.a. att när klubbar genomför årsrevision så kommer automatiska mail att skickas till spelare med info om HCP-justeringen.
  • Samtliga rapporter har fått en genomgång, vi har gjort en mängd små justeringar och bl.a. bytt till vår nya GIT-logga.
  • Betala avgifter (ex. medlemsavgift och spelavgift) på Min Golf samt införa möjlighet för autogiro direkt i Min Golf. Nu tar vi steg ett i den här processen och färdigställer allt som behöver förberedas i GIT. Vi räknar med att allt kommer att vara klart för release i Min Golf i februari 2014.