Min Golf version 7.1.0

Skriv ut

Ny funktion för egenkontrollerad statistik över golfrundorna (Min statistik) samt ett antal felrättningar.

Detaljerad information om ändringarna i Min Golf.

Min Golf

MG-2670 Redigera starttid, tiden är låst.
Det var möjligt at boka in fler än 4 spelare i en starttid om man stängde fönstret med x:et.

MG-2201 Min statistik
Ny funktion på Min Golf Min statistik.
Ny funktion för spelare att hämta alla sina spelade tävlingsronder (singeltävlingar) och bokade starttider. Det är möjligt att hämta starttider från de senaste 18 månaderna. Spelaren kan också registrera antalet fairwayträffar, greenträffar, puttar osv.

MG-2719 Min golfkalender
I-ruta saknas, ska läggas till när sidan Min statistik är på plats.
Informationsruta om Min statistik tillagd.

MG-2831 Min Golf.
Min golfkalender. starttid i lottad tävling där publiceringsdatum ej passerat och slutlig startordning ej ikryssad visas i min golfkalender
Felet rättat.

MG-2811 Olympiagolfen
Leaderborad. Justera klasserna inför säsongen 2014.
Lagt till Damklasser.

MG-2812 Om Min Golf
Ändringar på hjälpsidan. Komplettera sidan kontakta oss.
Justeringar i formuläret kontakta oss.

MG-2770  Min Golf
Starttidschemat visa veckodag direkt i schemat.
Vi har lagt till veckodag i rubriken.

MG-2774 Boka starttid
Lägg till tooltip FS
Lagt till en förklarande text FS = Föranmäld sällskapsrond

MG-2407 Boka starttid
Det är möjligt att boka in 3 spelare med klubbHCP trots att regeln i GIT endast säger att 1 spelare med klubbHCP är tillåten.
Felet rättat.

MG-2705 Mina tävlingar
Lägg tillbaka dropdownlista för att välja år nu visas endast genomförda tävlingar för innevarande år.
Dropdownlista för att se tävlingar som spelaren deltagit i sedan 2004 är åter tillbaka på sidan Mina Tävlingar. Endast resultatlistor är tillgängliga för tävlingar som är mer än 24 månader gamla.

MG-2775Mina Tävlingar
Ändra rubriken Genomförda tävlingar till Pågående  & Genomföra tävlingar.
Justering av Rubriker.

Min Golf i Mobilen

Ny funktion tillagd för att boka starttid direkt via kartan, t.ex. sök ledig tid på en radie av 30 km från nuvarande plats.

MW-12 Ny datumväljare för Android
Uppdaterat datumväljarna för iPhone, Android och Windows

MW-26 Sök starttid via position
Möjligheten att söka lediga starttider via karta (helt ny tjänst) som ett komplement till befintlig sök starttid. Dessutom lägger vi till möjligheten att söka starttid utan att vara inloggad,  ”Snabb bokning”.

MW-37 Sök starttid.
Kryssrutan favoritklubbar är inte default ikryssad men det är favoritklubbarna som visas i listan.
Eftersom listan lätt blir ohanterlig ska favoriter vara förikryssad.

MW-41 Fyra sidor behöver anpassas efter nya funktion efter release av redesignprojekt på Min Golf
Släppt till produktion sedan tidigare

MW-64 Inloggning, Glömt lösenord?
Släppt till produktion sedan tidigare

MW-79 Boka starttid.
Betal flödet. acceptera villkor är förikryssat
Detta har varit felaktigt för ikryssat.