Min Golf version 7.1.7

Skriv ut

Leveransrapport release 9 mars 2015

Min Golf version 7.1.7

Uppdaterad senast: 2015-03-09
Av: Ylva Z Skännestigh
Utvecklingen av den här versionen har pågått sedan den 1 december 2014.

MG-3144 Mina inställningar. Mina Kontokort. webbetalning.
Menyvalet ska kompletteras med möjlighet att registrera ett kontokort.
Möjlighet för användaren att registrera ett kreditkort på sidan utan att göra en betalning. Radera redan registrerat kort fanns sedan tidigare.

MG-3164 Webbetalning. Vid betalning, lägg till bekräftelsesida.
Vid betalning med ett redan registrerat kort har vi lagt till en bekräftelsesida.

MG-2901 Ruta med information om inloggad person.
Namnet är nu klickbart och går till sidan där spelaren gör sina inställningar.

MG-3016 Förstasidan. Informationsruta med text om att en spelares uppgifter kan användas för att skicka ut ex. enkät.
Placerad under starttidsschemat.

MG-3167 Förstasidan.
Lägg till favoritklubbar och Mina kontokort i vänster meny, ta bort starttid och tävling

MG-3028 Tävling.
Möjlighet att sätta att betalning till en tävling måste betalas i samband med tävlingsanmälan.

MG-3185 Tävling. Tävlingsinformation.
Info om HCP-gränser saknas på sidan. Gäller tävlingar från nya GIT Tävling.

MG-3060 Skandia Tour.
Två punkter för Skandia Tour avklarade. Nytt förfarande för anmälan till Skandia Tour tävlingar.

MG-3169 Om Min Golf. Kontaktformuläret ska ändras
 Kontaktformulär från ärendehanteringssystem ska ersätta befintligt formulär.

MG-3179 Min Golf företag.
Ta bort menyvalen kring Tävling då de är kopplade till tävling i GIT.
Det är inte längre möjligt att ge externt företag tillgång till en tävling som är upplagd i GIT via Min Golf företag.