Supportinfo webbetalning

Skriv ut
Support Babs kundtjänst:
Frågor om dagsavslut, betalningar, returer och ej genomförda betalningar generellt och i Dibs backoffice babs.kundservice@swedbank.se
Telefonnr. 08-411 10 80
Vardagar 08.00-20.00
Helger 09.00-19.00
Driftsstörningar hos Babs meddelas centralt till GIT-supporten.

Support:
Frågor om hantering av Payex backoffice ex. inställningar, returer eller kontroll av transaktioner telefon 0498-20 29 54 eller backoffice.solutions@payex.com

Blankett
Beställ webbetalning via Min Golf »

Länkar

Köpinformation, den bör du läsa noga »
Hjälp och information till kunden/golfaren »
Webbetalning på Onlinehjälpen - hur man gör inställningar osv. »
Info om hur man lägger upp förbokningsavgift »