GIT-supportens favoriter bland rapporter

Skriv ut

Önskemål om att lista några riktigt bra rapporter som man klarar sig långt på har kommit till oss.
Nedan hittar ni utvalda rapporter som man klarar sig riktigt långt med.

Personrapporter

• GIT Matrikel in och utträdesdatum - vilka slutar, går de till andra klubbar eller lägger av? De utan ny hemmaklubb - kan användas för att locka tillbaka till klubben
  • GIT Medlemskap.Excel - bra överblick av medlemmar och aktivt tom. datum
  • Komplettera med din egen favoritmedlemslista där du har de kontaktuppgifter du behöver
  • GIT Tidning_Land - filtrera på Tidning - ja, Bostadsland - skiljt från Sverige. Nu ser du vilka i ditt register som får tidning och inte bor i Sverige. Ni väljer själva om de skall få, få betala eller hänvisa till att läsa tidningen digitalt. Ni som klubb debiteras 35 kr/tidning (2017)

Organisationsrapporter

• Transaktionslista (för de som har webbetalning) - visar vem som betalt vad och när via Min Gol
  • GIT Uppdrag - visar vem som har rätt att logga in i er GIT - glöm inte att rensa så obehöriga inte kommer in
  • Artikelbokningar - sammanställning på vem som bokat era uthyrningsartiklar

Statistikrapporter

• Medlemmars spel - vem spelar när, vem spelar inte? Analysera snitt per medlemskapstyp
  • Samlingsrapport - innehåller all data från spel - snabböversikt i flik 5
  • Bokade starttider Ackumulerad - ny okt 2017. Flik 6 från samlingsrapporten - all detaljerad data för att analysera spelflöde, veckodag, tid på dag, medlemmar och gäster
  • Beslutsunderlag spel och medlemmar - snabb överblick av totalt antal bokningar jämfört med fjolåret och in- och utträden per månad. Innehåller nationella jämförelsetal
  • Fördelning medlemskapstyp eller kö - ny okt 2017. Innehåller nu även en extrakolumn som visar om giltighetstid/medlemskapstyp även är giltig. Snabb överblick hur många medlemmar ni har per medlemskapstyp
  • SGF_Stat - är den statistikt som SGF tar ut för beräkning av totalt antal medlemmar per klubb. (SGF gör mätning 3ggr per år där högsta mätningen är klubbens fastställda medlemsantal. Mätningar görs mellan 1 juli och 15 september)