GIT-supportens favoritrapporter

Önskemål om att lista några riktigt bra rapporter som man klarar sig långt på har kommit till oss.
Här hittar ni GIT-supportens favoriter.

Personrapporter

• GIT Matrikel in och utträdesdatum - vilka slutar, går de till andra klubbar eller lägger av? De utan ny hemmaklubb - kan användas för att locka tillbaka till klubben
  • GIT Medlemskap.Excel - bra överblick av medlemmar och aktivt tom. datum
  • Komplettera med din egen favoritmedlemslista där du har de kontaktuppgifter du behöver
  • GIT Tidning_Land - filtrera på Tidning - ja, Bostadsland - skiljt från Sverige. Nu ser du vilka i ditt register som får tidning och inte bor i Sverige. Ni väljer själva om de skall få, få betala eller hänvisa till att läsa tidningen digitalt. Ni som klubb debiteras 35 kr/tidning (2018)

Organisationsrapporter

• Transaktionslista (för de som har webbetalning) - visar vem som betalt vad och när via Min Golf.
  • GIT Uppdrag - visar vem som har rätt att logga in i er GIT - glöm inte att rensa så obehöriga inte har möjlighet att logga in.
  • Artikelbokning - sammanställning på vem som bokat era uthyrningsartiklar.

Statistikrapporter

• Medlemmars spel - vem spelar när, vem spelar inte? Analysera snitt per medlemskapstyp
  • Samlingsrapport - innehåller all data från spel - snabböversikt i flik 5
  • Bokade starttider Ackumulerad - Flik 6 från samlingsrapporten - all detaljerad data för att analysera spelflöde, veckodag, tid på dag, medlemmar och gäster
  • Beslutsunderlag spel och medlemmar - snabb överblick av totalt antal bokningar jämfört med fjolåret och in- och utträden per månad. Innehåller nationella jämförelsetal
  • Fördelning medlemskapstyp eller kö - Innehåller nu även en extrakolumn som visar om giltighetstid/medlemskapstyp även är giltig. Snabb överblick hur många medlemmar ni har per medlemskapstyp
  • SGF_Stat - är den statistikt som SGF tar ut för beräkning av totalt antal medlemmar per klubb. (SGF gör mätning 3ggr per år där högsta mätningen är klubbens fastställda medlemsantal. Mätningar görs mellan 1 juli och 15 september - gäller 2018)