Rapportnyheter 2009

Skriv ut

Nya och ändrade rapporter i releaser under 2009.

De understrukna bokstäverna i resp menykommando för rapporter, är den bokstav som gäller för kortkommandot tillsammans med ALT-tangenten.

Exempel: Håll ner ALT-tangenten och tryck 7 p r för att visa alla personrapporter.
  • 8 Nya rapporter.
    - GIT.Anmälningslista_Singel_med_telefon.rpx
    - GIT.Anmälningslista_Par-Lag_med_telefon.rpx
    - GIT.Medlemsmatrikel_inkl_Kapitalinsats.rpx
    - GIT.Spelavgift begränsad Excel.rpx
    - GIT.Medlemsförteckning
    _med_köinformation_Excel.rpx
    - GIT.Artikelbokningar.rpx
    - GIT.Kapitalinsatser med adress.rpx
    - GIT.Kapitalinsats med adress Excel.rpx
  • Rapporten GIT.Kapitalinsatser har kompletteras med medlemskapstyp.
  • Rapporten GIT.Anmälningslista har kompletterats med speldatum.
  • Rapporten GIT.Medlemsförteckning har fått ny layout.

Mycket har gjorts med rapporterna.

• 9 Förändrade rapporter.
    - GIT.Matrikel_ny_Hemmaklubb.rpx
    - GIT.Matrikel_in och_utr.datum.rpx
    - GIT.Matrikel_kontaktperson.EXCEL.rpx
    - GIT.Registerkontroll.rpx
    - GIT.Tidning_Land.rpx
    - GIT.Hemmaklubb.rpx
    - GIT.Telefonlista.Ecxel.rpx
    - GIT-Adress_E-post_till_Excel.rpx
    - GIT.E-post_kö_Excel.rpx
  • Rapporten GIT.Adressetiketter har kompletterats med två nya fält för urval, Medlemskapstyp och SGF-status. Med urval på dessa fält kan man begränsa etikettutskriften på för olika typer av medlemmar.
  • Rapporten Avgifter har kompletterats med fälten Medlemskapstyp och Aktivt t.o.m. för möjlighet till urval per medlemskapstyp resp aktiva avgifter.
  • Ny indelning av rapporterna med undermenyer för att det skall bli lättare att hitta en rapport.
  • Många rapporter har fått en översyn och kompletteras, bl.a. med antal poster i sidfoten.
  • En kort beskrivning inkl ingående fält, visas direkt längst ned i dialogrutan när man markerar en rapport, (du kanske behöver bläddra för att beskrivningen skall synas).
  • Alla företagsrapporter har samlats under en meny.
  • Sidhuvudet för alla GIT-rapporter har fått ett nytt utseende.
  • Rapporten GIT.Medlemsförteckning_Excel.rpx har kompletteras med alla telefonnr.
  • Rapporten Tävlingsfakta har fått ett helt nytt utseende med mer uppgifter om tävlingarna.

I nederkanten på dialogrutan visas enkort beskrivning över rapportens innehåll när man markerar en rapport.