Rapportnyheter 2017

Skriv ut

Rapportnyheter i vinterversionen 2017

Rapporten Årlig handicaprevision (GIT.Underlag för HCP-revision 2012-tillsvidare.rpx)
Förändring nu kommer även personer med SGF-status= Passiv och personer som saknar giltighetsdatum tas med i rapporten.
Rapport finns på följande plats:Rapporter-Personrapporter-Personrapporter

Rapporten Aktivitetsrapport (GIT_Aktivitetsrapport.rpx)
Information hämtas nu upp från GIT Tävling, rapport kan tidigast tas ut tre dagar efter sista speldagen.
Rapporten hittas under: Rapporter- Tävling historik.

Rapporten Spelarhistorik (GIT.Spelarhistorik.Excel.rpx)
Resultat hämtas nu från GIT Tävling, visar resultat från både lag- och singeltävlingar. Resultat kommer in tre dagar efter sista speldagen.
Rapport finns på följande plats: Rapporter-Personrapporter-Personrapporter

Ny Rapport Uthyrningsavtal för Golfbil (GIT_Uthyrningsavtal_Golfbil.rpx)
Kontrakt för uthyrning av golfbil kopplat till starttid och Golf-ID.
Rapporten ligger på följande plats Rapporter-Organisationsenhet-GIT Tidbokning.