Rapportnyheter 2018

Skriv ut

Rapportnyheter som tillkommit under år 2018.

Ny Rapport No show (GIT.No show.Excel.rpx)
Visar information om spelare som ej ankomstmarkerats för valt/valda datum och banor. Kan även användas som underlag för fakturering av No show samt bokningsavstängning.
Rapport finns på följande plats: Rapporter Rapporter-Organisationsenhet-GIT Tidbokning.

Ny rapport Spelavgift uthyrningsartikel (GIT.Spelavgift_Uthyrningsartikel.Excel.rpx)
Visar personer som innehar en avgift av typen spelavgift uthyrningsartikel samt nyttjandegraden för avgiften.
Rapport finns på följande plats: Rapporter-Personrapporter-Personrapporter