Tillbaka till releaser

Skriv ut

Förutom ett antal rättningar för bl.a. tävling kommer vi att ha en ny rapport där du kan ta fram tävlingsresultat hål för hål i excel.

GIT-releasen 13 juni

Tyvärr har vi dragits med ett flertal fel i tävling under säsongsstarten så stor andel av vår tid sedan förra releasen har ägnats åt att felsöka och rätta fel så releasen 2013-06-10 innehåller inte så många nya funktioner.

Här kommer information kring nästa GIT-release

I tävling har vi tagit bort:
Möjligheten till manuell redigering av startlista för lagtävling då funktionen inte fungerade korrekt.

Tävlingsfel som är rättade:
Tävling: Manuell redigering av startlista i rond 2 ger felmeddelande
Tävling: Tävling 3 ronder med 3 olika spelsätt över 18 hål fungerar ej, går ej att mata in resultat
Tävling: ingen uppdatering av EGA Exakt Tävlingshandicap sker när scoreinmatning påbörjas i partävling, vilket det ska göra.
Tävling: I en lagtävling får kolumnen ETH i formulär Lista- Anmälning inte riktigt plats
Tävling, Utskrift startlista singel.
Tävling. Lag försvinner från startlistan vid manuell redigering av startlistan.
Tävling. Lottad startlista i rond 1 visas inte när jag har lottat rond 2
Tävling: CBA-beräkning i GIT blir -4/RO men vid kontrollberäkning i Excel blir det CBA -3.
I vissa tävlingar blev CBA-beräkningen fel.

Några rättningar i 3-7-4:
3-7-4: Verkställ och Spara fortfarande aktiva i formulär Säsonger-klockslag trots att ändringen är sparad
3-7-4: Verkställ och Spara inaktiveras när jag väljer Rensa
3-7-4: Varning om att jag har förändrat information när jag klickar på Spara i formulär Säsonger
3-7-4: Formulär Säsonger-klockslag visar felaktiga veckodagar
Artikel: Det går inte att spara en förändring gjord på en artikel av typen Förbokningsavgift

Min Golf (GIT API): Avbokad spelare med Golf-ID lämnar felaktigt kvar oidentifierade gäster i bokningen.
Det gick att avboka bokaren via Min Golf trots att det fanns enbart oidentifierade personer kvar i bokningen. Från produktion

NYHETER:

Rapporter
Tävling. ta ut resultatlista i excel, hål för hål
Vi har tagit fram två rapporter, en för singeltävlingar och en för partävlingar. Rapporterna sparas ner i excel och ni får då ut tävlingsresultaten hål för hål. Kan vara användbart vid säsongstävlingar och OrderOfMerit. OBS! Den här utlovade rapporten är inte med förrän i nästa GIT-release.

Flera e-postmeddelanden kommer att skickas ut från GIT
Uppdaterade mail skickas till markören vid HCP-justering (ej när HCP justering görs i GIT)
E-post ska också skickas till spelaren vid HCP-justeringar då skickas e-post oavsett vart HCP-justeringen gjorts.
Ska skickas vid HCP-förändringar av typen: Tävlingsrond eller Föranmäld sällskapsrond

Bana
Ny flik, Övrig baninformation, där lägger ni till GPS-koordinaterna på banan.
För er som har lagt in GPS-koordinater på er klubb och endast har en bana som visas på webb behöver inte göra något. Vi kommer i samband med releasen att lägga in samma koordinater på banan som ni har på klubben. Om ni har flera banor gå in på varje bana och justera era GPS koordinater.
GPS-koordinaterna ska nu under sommaren i första hand användas för en ny sökfunktion av lediga starttider i mobilen. Mer information kring den kommer längre fram.

Om ni vill uppdatera er om vad som var med i GIT-releasen 22 april kan ni läsa det här
/kommande-releaser/april-2013/

Release av Min Golf och Min Golf mobil är planerade till 24 juni.
Nästa release av GIT är prel. bokat till slutet av 2013 alt. början av 2014.

Ylva Z Skännestigh
Utvecklingsansvarig för Golfens IT-system (GIT)