Söka bokningar

Skriv ut

Man kan söka efter inbokade tider på många olika begrepp.

Meny

Du öppnar fönstret genom att i menyn Boka klicka på Sök bokning (CTRL+O).
När fönstret Sök bokning öppnas gör du så här:
  1. Fyll i lämpliga sökkriterier:

• fältet Golf-ID, ange hela ID-numret, ingen wildcardsökning tillåten. Medlemsnummer för norska, danska och finska spelare.

• fältet Spelare, välj Svensk, Norsk eller Dansk spelare. Vid Norska, Danska och Finska spelare skriver man in deras medlemsnummer i fältet Golf-ID.

• fältet Bokningsnr.

• fältenFörnamn och/eller Efternamn, wildcardsökning med *-tecken tillåten. Obs! Endast ett wildcard kan anges i ett fält (Ann*-* är alltså inte korrekt för att hitta Ann-Christine och Anna-Karin)

• I fältet Bokare ange för- och efternamn för att söka på person som bokat tid/er.

• Välj från listan Bana.

• Välj  från listan Artikelnamn.

• Välj från listan Datum från.

• Vill du ange ett slutdatum markerar du kryssrutan Datum till och väljer ett datum.

2. Klicka på Sök så öppnas de bokningar som stämmer med angivna sökkriterier i listan Sökresultat bokningar. Genererar din sökning inga träffar får du meddelandet "Din sökning gav inga träffar, försök att vidga din sökning".

3. Vid behov kan du sortera om sökresultatet genom att klicka på respektive kolumnrubrik en eller två gånger för stigande respektive fallande sortering.

4. Klicka på Stäng.

När man har sökt fram en person kan man visa en persons alla kontaktuppgifter, även greenfeespelares.
Välj kommando Visa spelarens kontaktuppgifter (Ctrl-T).
Läs mer på sidan Tidbokning » Visitkort i GIT ».

(Nyhet i release 2015-09-29)

Fältet klubb har tillkommit i rutan sök bokning, för att kunna söka bokningar på andra klubbar än den egna.

Tips

Du kan gå vidare till fönstret Boka starttid genom att markera bokningen i listan och sedan klicka på Egenskaper.