Tidbokningsrapporter

Skriv ut

Det finns ett antal olika rapporter och statistik man kan skriva ut över tidbokningen.

Man kan skriva ut på två sätt.

• Antingen genom att trycka kortkommando CTRL+P eller
  • Menykommando Rapporter » Organisationsenhet » GIT-Tidbokning.

Under rubriken Direktutskrift » finns en förteckning över vilka rapporter som kan skrivas ut med kortkommandot CTRL+P.

Det finns några olika varianter på rapporter i tidbokningen. Under GIT-tidbokning finns rapporter för

• Artikelbokning
  • Artikelbokning excel (Nyhet i release 2016-02-24)
  • Greenfeebonus
  • Greenfeelog
  • Tidbokning Startlista med och utan Golf-ID
  • Tidbokning Startlista med Streckkod används av OnTag skrivare
  • Tidbokning Reservationer
  • Tidbokning Startidsförbud
  • Uthyrningsavtal Golfbil (Nyhet i release 2017-05-25)
  • Greenfeestatistik per klubb och tid
  • Tidbokningsstatistik per klubb och tid

Tidbokningsrapporter för företag finns under  Företag » Företagsrapporter ».

• Tidbokning Företag bokningslista
  • Tidbokning Företag bokningssummering

Det finns även statistikrapporter över tidbokningen under menykommando Rapporter » Statistikrapporter » Statistik tidbokning ».
Läs mer på sidan Statistik över tidbokning »

Det finns också en Backuplista tidbokning som man skriver ut på kvällen för att ha som backup vid t.e.x ett strömavbrott.