Tips och råd

Skriv ut

Här har vi samlat ett antal tips och råd om tidbokning som vi fått från klubbarna.

1. Skriv ner alla säljbara artikelnr i kassan på en ”fusklapp”, som placeras vid receptionisten arbetsplats. Det tar alltid lite tid att söka fram artikelnumret varje gång.
  2. När man säljer förbetald greenfee i GIT, så är ett tips att skriva ner greenfeenr, på förtryckta greenfeecheckar och ge till spelaren. På detta sätt kan förbetald greenfee på ett enkelt sätt användas för andra spelare än ägaren till greenfeen.
  3. OnTag. Klubben får en komplett manual när de köper OnTag där det finns beskrivet hur de använder OnTag i GIT. I OnTag-programvaran konfigureras alla utskrifterna för GIT. Utskrifterna kommer därefter att ske automatiskt på olika ställen i GIT eller via CTRL+P-funktionen
    (Har man tex OnTag installerat och man aktiverat utskrift av greenfeetaggar så kommer menyalternativet greenfeetagg upp från starttidsbokningen när man trycker CTRL+P).
    OnTag är också inbyggt i golfterminalen.

Tips

Dessa punkter är tips och erfarenheter som har gjorts i användningen av GIT. Tänk på dessa punkter och dela med dig av egna erfarenheter till andra klubbar och GIT-supporten.