Exempel 1

Alla tider bokningsbara via alla bokande system

Klubben Abbekås GK vill ha följande:
Webbetalning: Ja
- Alla får boka alla starttider hur långt i förväg som helst, alla starttider går att boka via alla olika Bokande system (som Min Golf, Golfterminal, Min Golf mobil osv).

Klicka för att förstora

Arbetsgång

1. Lägg till en regel för Bokande system och kryssa i alla bokande system, gör alla starttider tillgängliga alltid.

2. KLART

Skriv in en bra förklarande text hur bokning sker på klubben.

OBS

Exemplen är gjorda i vår testmiljö för GIT-utveckling, och kommer även att användas i webb- och telefonutbildning när den nya releasen släpps i januari.
Vi har använt oss av några av de första golfbanorna i bokstavsordning, exemplen är alltså inte dessa klubbars tänkta starttidsupplägg.