Exempel 3

Alla tider bokningsbara utom en damtävling per vecka.

Klubben Albatross GK vill ha följande:
Webbetalning: Ja
- Alla får boka alla starttider, endast en Reservation för ”damdagen” per vecka (endast medlemmar).
- Alla starttider går att boka hur långt i förväg som helst (så långt fram som det finns starttidsscheman upplagda i GIT) via alla olika Kanaler/bokande system.

Arbetsgång

Klicka för att förstora

1. Lägg upp en ny reservation som är giltig för damer (medlemmar) varje tisdag mellan kl. 15-17.

999 dagar i förväg betyder så långt i förväg som det finns starttidsschema.

Gäller för alla ålderskategorier och medlemskapstyper.

Detta är ett enklare sätt att reservera tider för en återkommande veckotävling, än att lägga in ett starttidsförbud varje vecka hela säsongen.

Tänk på att det gäller varje vecka under angiven tidsperiod.
Vill man göra undantag för t.ex. en semesterperiod får man göra två reservationer.

Klicka för att förstora

2. Lägg till en regel för Bokande system och kryssa i alla bokande system, gör alla starttider tillgängliga alltid.

3. KLART

Så här kan det se ut på Min Golf och GIT-klienten.

Om en person som inte är dam och medlem i klubben försöker boka en tid mellan 15-17 en tisdag via Min Golf visas nedanstående meddelande.
Bokar man samma person via GIT blir bokning genomförd, men operatören får ett meddelande om att tiden var reserverad för damer.

OBS

Exemplen är gjorda i vår testmiljö för GIT-utveckling, och kommer även att användas i webb- och telefonutbildning när den nya releasen släpps i januari.
Vi har använt oss av några av de första golfbanorna i bokstavsordning, exemplen är alltså inte dessa klubbars tänkta starttidsupplägg.