Caddee

Caddee är ett svenskt företag som levererar GIT-integrerade banguider och scorekort direkt till både golfklubbar och golfspelare.

Caddee.se och Caddee-appen

På caddee.se och i Caddee-appen finns alla Sveriges banor i Caddees handritade banguidesgrafik. Genom Caddee-appen får alla golfspelare både banguide och digitalt scorekort med koppling till handicapsystemet på alla Sveriges SGF-anslutna banor. Appen innehåller även funktioner som GPS-avståndsmätning och rondhistorik. Spelare med Golf-ID loggar enkelt in i Caddee-appen med samma inloggningsuppgifter som på Min Golf utan ytterligare registrering. Appen är kostnadsfri för både golfklubb och spelare.

Caddee-ansluten klubb får alltid strategisk måttgrafik och regelbundna uppdateringar i sin digitala och tryckta banguide. Golfklubben kan med ett IFrame-element få samma uppdaterade bangrafik speglad på den egna hemsidan helt underhållsfritt. All baninformation hämtas från GIT och synkroniseras direkt med klubbens ändringar.

Personliga scorekort från Caddee

Sedan 2023 levererar Caddee även en ny lösning för scorekortsutskrift direkt från klubbens starttidsschema och GIT Tävling.

Lösningen kan användas ensam eller tillsammans med annan scorekortsleverantör och klubben kan själv administrera sitt val av scorekortslösning i GIT. Caddee tillhandahåller all nödvändig utrustning och support mot en säsongsavgift utan några krav på investeringar för klubben. Scorekort köps genom Caddee i valfritt antal och kan även sambeställas med klassiskt förtryckta scorekort.

Kontakta Caddee
https://www.caddee.se/kontakt