Golfers - Golfer Sweden AB

Skriv ut

Golfer Sweden AB har tagit fram mobilapplikationen ”Golfers” som är först i Sverige med att tillämpa dynamisk prissättning för bokning av golftider. Golfers mål är att förbättra, digitalisera och utveckla golfen i Sverige genom att stimulera fler speltillfällen för både klubbar och spelare. Mobilapplikation Golfers kommer finnas för iOS och Android och är en licensierad tjänst till GIT. Applikationen har en egenutvecklad bokningsplattform som avsevärt förenklar bokning och betalning för golfspelaren och avser att öka beläggningen på anslutna svenska golfklubbar. Applikationen kommer att släppas under juli månad.

Om er klubb vill ansluta eller ha mer information kontakta gärna:
info@golfersweden.se
www.golfersweden.se

Länkar

info@golfersweden.se
www.golfersweden.se

Carl Arnetz, VD +46 (0) 72 222 37 45

Martin Heed, Säljansvarig +46 (0) 70 955 77 02

Niclas Blomqvist, Styrelseordförande +46 (0) 76 852 30 72