Golfers - Golfer Sweden AB

Skriv ut

Golfer Sweden AB har tagit fram mobilapplikationen ”Golfers” som är först i Sverige med att tillämpa dynamisk prissättning för bokning av golftider. Golfers mål är att förbättra, digitalisera och utveckla golfen i Sverige genom att stimulera fler speltillfällen för både klubbar och spelare.

Mobilapplikation Golfers är en licensierad tjänst till GIT och finns för iOS (iPhone och iPad) och kommer inom kort till Android. Applikationen har en egenutvecklad bokningsplattform som förenklar bokning och betalning för golfspelare och avser att öka beläggningen på anslutna svenska golfklubbar.
Applikationen är gratis för användarna och kan laddas ned på App Store.

Genom Golfers app kan golfspelare boka:

- Medlemsbokningar upp till 7 dagar innan speltillfället
- Greenfee-bokningar upp till 7 dagar innan speltillfället
- Dynamiska greenfee-bokningar upp till 48 timmar innan speltillfället

Om er klubb vill ansluta eller ha mer information kontakta gärna:
info@golfersweden.se
www.golfersweden.se

Länkar

info@golfersweden.se
www.golfersweden.se

Carl Arnetz, VD +46 (0) 72 222 37 45

Martin Heed, Säljansvarig +46 (0) 70 955 77 02

Niclas Blomqvist, Styrelseordförande +46 (0) 76 852 30 72