GolfSwitch

Skriv ut

GolfSwitch är en bokningsmotor för turistindustrin. Resebyråer, Golfsajter, Flygbolag, bokningssajter, golfanläggningar m.fl. använder webbtjänster från GolfSwitch för att kunna erbjuda sina kunder och besökare bokning av golftider i realtid.

GolfSwitch arbetar mot ett knappt 20-tal olika golfsystem. Sedan oktober 2012 ingår även GIT i denna grupp. Alla golfanläggningar som använder tidbokningen i GIT kan i GIT öppna för exponering och bokning av golftider via GolfSwitch.

Affärsmodellen är enkel:

1. Golfanläggningen sätter priset i GIT
  2. Golfaren betalar 10 % av greenfeepriset + € 1:50 vid bokning (till GolfSwitch).
  3. Golfanläggningen erhåller 90 % vid incheckningen på plats.

Mer information: kontakta Per Svensson, SGF, per.svensson@golf.se