SITRA Autogiro

Skriv ut

Vill du kunna erbjuda dina medlemmar möjligheten att delbetala sina avgifter via autogiro?

SITRA har utvecklat en webbaserad autogirolösning för golfanläggningar som vill kunna erbjuda sina medlemmar ett smidigare betalningssätt av medlemsavgifter. Spelaren ansöker själv om autogiro och godkänner villkoren via Min Golf. Anläggningens uppgift är sedan väldigt enkel: kontrollera att rätt belopp dras ifrån spelarens bankkonto varje månad. SITRA är synkat mot GIT vilket gör att uppgifter för anläggningar och spelare uppdateras automatiskt.

Varför välja SITRA?

• Oberoende av vilket ekonomisystem som används
  • Alla uppgifter hämtas direkt från GIT
  • Minimal administration
  • Alltid tillgängligt
  • Spelarna ansöker enkelt via Min Golf

Fördel för spelarna

Då dragningarna sker över hela året (eller större delen av) upplevs det inte kostsamt för spelarna då de slipper betala en stor summa vid ett enda tillfälle.

Fördel för anläggningen

Det blir lättare att behålla medlemmar då kostnaden inte upplevs lika stor. Enklare insteg attraherar också nya medlemmar.

Med SITRA som servicebyrå slipper anläggningen att skicka filer till och från Bankgirot.

Det är också bekvämt att få all information om medgivanden och betalningar samlade i ett och samma system.

Länkar

För mer information SITRA, klicka här»
Intresseanmälan kan ni göra här, SITRA kommer att kontakta er »