Fortnox

Information om inställningar och export till ekonomisystemet Fortnox.

Ekonomisystemet Fortnox är ett webbaserat ekonomisystem som har en färdig koppling mot GIT.

Mer information om programmet finns på www.fortnox.se ».

I samband med att du börjar använda Fortnox version 3 eller uppgraderar från ver. 2.14 till version F3 så är det inte längre möjligt att exportera fakturor via den Ekonomiväxel som finns i GIT. Utan numera finns det en webbaserad lösning.

Gör så här: När du skapar fakturaunderlag i GIT och den är klar så öppnas automatiskt den Ekonomiväxel som finns i GIT. Stäng det fönstret och surfa istället till sidan https://integration.fortnox.se där du loggar in med uppgifter som du fått från Fortnox.

Inloggningsuppgifter till Fortnox integration (https://integration.fortnox.se), får du av It-integration, kontakta dem på adressen support@it-integration.se.

För mer information om hur inloggning går till och bra delar att känna till vid exporten till Fortnox, klicka här för att läsa instruktionerna.