Senast uppdaterad:

Skriv ut

Sök person

Via Sök Person, använder du vanligtvis för att söka fram egna medlemmar men du har också möjlighet att söka på övriga registrerade golfare i Sverige.

Grundläggande info om sök person

Sökningen är från början inställt på att söka bland klubbens medlemmar (se sökområde - Endast klubb). Söker du på egna medlemmar och dubbelklickar på enskild medlem, då öppnas medlemmens  personbild upp och adressuppgifter visas. Söker du istället upp en person som inte är medlem på er klubb, då visas inte några adressuppgifter. Om första sökningen som görs i något av fälten (t.ex. golf-id, för och -efternamn), inte ger någon träff. Då slår Sökområde om till att söka på hela registret.

 

På följande sätt kan du söka i Sök person:

 • Ange personens Golf-ID. Sökning med tecknet * fungerar på löpnumret (de tre sista siffrorna). Vi kan alltså söka genom att ange t.ex. 880103-*, då visas samtliga personer med detta födelsedatum.

 

 

 • När sökning görs på namn är valfriheten stor, framförallt om sökning görs på Endast klubb. Ange för- och/eller efternamn i fälten Förnamn och/eller Efternamn. Söker vi på Endast klubb, då kan de vara smidigt att söka på enbart på ett för- eller efternamn. Då räcker de att skriva t.ex. Lars i förnamn klicka sedan på sök. Då visas samtliga Lars i klubben, på samma sätt kan du göra med ett efternamn. Ett annat träffsäkert sätt att söka på via namn oavsett om de handlar om en medlem eller person i registret är att ange minst två bokstäver i både för- och efternamn, efter bokstäverna sätter du * tecknet. Det går också bra att söka med hjälp av placera *tecknet var som helst i för- och efternamn.
   
   
   
 • Du kan söka på Gatuadress (bostad) och Postort (bostad), de går bra att göra sökning med *tecknet.
 • Om sökområde är Endast klubb, kan du begränsa sökningen till:
  Medlemmar
  Fd medlemmar
  Köande

Om du får många träffar på din sökning, möjlighet finns då att sortera i listan genom att klicka på kolumnrubrik.

Enklaste sättet att gå in på en person i listan är att dubbelklicka på raden där person står, då öppnas personbild upp. Du kan också markera personen du söker och klicka på Egenskaper.