Åtkomst till Starter

De finns två olika nivåer i behörighet till Starter. Nivåerna skiljer åt genom att ena nivån ger dig rättigheten att enbart överblicka starttiderna för dagen samt vilka spelarna är i respektive starttid. Den andra nivån ger dig också möjlighet att ankomstmarkera spelarna. Behörighet samt de specifika rättigheterna ges via GIT.

Rättigheter för Starter

Följande rättigheter krävs för att du ska ha åtkomst till Starter. Överblicka era befintliga roller eventuell innehåller dessa redan följande rättigheter. Om personer enbart skall ha tillgång till just Starter, i så fall är tipset att ni skapar nya Uppdragstyper med dessa två roller.

Se Schemat, spelarna som ingår i starttiderna och Ankomstmarkera

• Läsa Organisationsenhet
  • Läsa Bokning
  • Uppdatera Bokning

Enbart se Schemat och spelarna som ingår i starttiderna

• Läsa Organisationsenhet
  • Läsa Bokning

Problem vid inloggning i GIT Online - Starter Visa

Om problem uppstår vid inloggningen, t.ex. skrivit fel lösenord (efter fem försök låses konto). Felmeddelande visas" Login error The quota has been exceeded".De går inte heller att skriva in engångslösenordet som användaren fått skickat till sig i samband med att nytt konto blivit skapat.

För att lösa ovanstående, då gör du såhär:

Nytt lösenord behöver skickas ut till användaren.
Detta gör du från inloggningsrutan i GIT. Välj glömt lösenord, ett engångslösen (6 siffror) skickas då ut till personens primära mailadress som är angiven för personen.

Ange engångslösenordet och därefter behöver nytt lösenord anges. Logga sedan in i GIT. Sedan kan inloggning ske direkt i GIT Online - Starter.