Senast uppdaterad:

Skriv ut

GIT Online

GIT Online är en ny webbaserad lösning. Precis som namnet antyder går projektet ut på att göra GIT systemet till ett webbaserat program likt GIT tävling. Vi gör detta för att hänga med i utvecklingen och modernisera ett GIT till ett mer användarvänligt och effektivare verktyg för dig som arbetar på klubb.

GIT kommer att finnas kvar ett tag till. GIT kommer att göras om en del i taget och under tiden det tar att lyfta över alla delar även hålla gamla GIT vid liv. De som vill kommer alltså att kunna köra gamla GIT parallellt tills hela processen är färdig. Under tiden kan de delar av GIT Online som steg för steg blir färdiga användas av de som önskar.

Mål med GIT Online

Målet är ett lättanvänt program där de dagliga uppgifterna du utför ska gå snabbare och vara enklare att utföra. Det ska vara ett system som ska passa dig som arbetar på klubb och som erbjuder bra lösningar på de krav och önskemål du har på ett modernt verksamhetssystem för golfen. Stort värde sätts också på att det blir en trevlig upplevelse att använda programmet.

De önskemål om förbättringar samt nya funktioner som efterfrågats från er klubbar ligger till grund för utvecklingsarbetet.

Sammanfattningsvis siktar vi på ett system som hanterar golfklubbens behov och
som samtidigt är:
• Användarvänligt - Du ska enkelt förstå hur det ska användas.
• Lättnavigerat - Du ska enkelt kunna hitta det du letar efter inne i programmet
• Pålitligt - Driftsäkert och pålitligt, korrekt information
• Lustfyllt - Det ska kännas trevligt att använda programmet.
• Tillgängligt - Ska kunna användas på olika typer av enheter och för olika roller

Prioriteringar
Först och främst lyfts de befintliga funktionerna in från GIT till GIT Online, och i den processen ses användarvänligheten över och samma saker som du gör idag i GIT förbättras och förenklas. Även nya efterlängtade funktioner som efterfrågats på workshops och verksamhetsseminarier ses över.

Läs mer om våra olika delar i GIT Online på undersidorna. Ni missar väl inte heller att kika på våra instruktionsfilmer kring GIT Online - Starter. Ni finner de två filmerna genom att klicka här.