Uppdatering 2014-07-29

Uppdatering av nya GIT Tävling t.o.m. 2014-07-29 nedan lista på ändringar och rättningar.

Uppdateringar gjorda under perioden 2014-06-24 - 2014-07-29

• Livescoring fungerar ej för en Ryder cup rond över 9 hål.

• Lagscore försvinner på ett scorekort om lagscore ska beräknas ”x bästa per rond”.

• Ett lag visas som vinnare trots att en lagmatch pågår.

• På startlistan visas inte alltid lagmedlemmarna vids sidan av varandra i en foursome.

• Vid överföring av DQ och NR ronder visas en okomplett score i stället för aktuell status.

• Om man kopierar text från word in i ett mail kommer en massa skräptecken med (end. i Firefox).

• Kryssruta publicera ändras till Dölj i Order of Merit så att det blir samma som för en tävling.

• Det ska vara möjligt att välja ett visst födelseår på en Order of Merit.

• Funktionen Hantera spelare uppför sig märkligt i Firefox.

• Vid redigering av startlista ska alla matcher visas ihopdragna annars blir listan för lång.

• När bana uppdateras från GIT (eller annat externt system) och tee är förändrade ska ett meddelande visas att aktören måste rätta under Format.

• Snabbanmälan är kompletterad så att den nu går att söka spelare med namn.

• Startlista – översikt ska visa ett meddelande om startlistan har reserver eller ej kvalificerade spelare

• Om man i en rond inte spelar 18 hål visas "undefined" på spelarens scorekort

• I en lagmatch ändras ordningen på de individuella matcherna när score matas in

• Lagklasser har fått genomgång

• Vid export till CSV visas plushandicap inte korrekt – bör vara minus

• Scoreinmatning måste finnas möjlighet att ange att bollen plockats upp (noll eller streck kan anges)

• Om banan har hålnamn ska dessa visas på startlistan som starthål och på scorekortet under Resultat

• Inställningar – kontaktpersoner - Tävlingsadministratör har lagts till som ny roll

• Slaggolf ersatt med SwedishStrokeGolf på scorekort

Uppdateringar kommer att genomföras 5, 12, 19 augusti. Jag återkommer efter 19.e augusti med ny uppdaterad lista.

/Ylva Z Skännestigh